Viikon lounas

Viikko 15

Maanantai 19.4.
Kanakeittoa (M,G)
Juustoista jauhelihakastiketta(L,G)
Tex mex kalaa (L,G)
Päivän jälkiruoka

Tiistai 20.4.
Jauhelihakeittoa (L,G)
Paistettua makkaraa(M,G)
Pekonikanaa(L,G)
Päivän jälkiruoka

Keskiviikko 21.4.
Juustokeittoa (L,G)
Uunikassleria (L,G)
Kaalikääryleitä (M,G)
Päivän jälkiruoka

Torstai 22.4.
Hernekeittoa (M,G)
Savulohipastaa (L)
Possupataa (L,G)
Pannukakkua ja mansikkahilloa

Perjantai 23.4.
Lohikeittoa (L,G)
Porsaanleikkeitä (M)
– viherpippurikastiketta (L,G)
Pyttipannua (M,G)
Päivän jälkiruoka (M,G)

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa Hekarin henkilökunnalta (EU-asetus 1169/2011). Käytämme ainoastaan lihoja joiden alkuperä Suomi / Alankomaat.