Viikko 15
Maanantai 19.4.
Kanakeittoa (M,G)
Juustoista jauhelihakastiketta(L,G)
Tex mex kalaa (L,G)
Päivän jälkiruoka
Tiistai 20.4.
Jauhelihakeittoa (L,G)
Paistettua makkaraa(M,G)
Pekonikanaa(L,G)
Päivän jälkiruoka
Keskiviikko 21.4.
Juustokeittoa (L,G)
Uunikassleria (L,G)
Kaalikääryleitä (M,G)
Päivän jälkiruoka
Torstai 22.4.
Hernekeittoa (M,G)
Savulohipastaa (L)
Possupataa (L,G)
Pannukakkua ja mansikkahilloa
Perjantai 23.4.
Lohikeittoa (L,G)
Porsaanleikkeitä (M)
– viherpippurikastiketta (L,G)
Pyttipannua (M,G)
Päivän jälkiruoka (M,G)
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa Hekarin henkilökunnalta (EU-asetus 1169/2011). Käytämme ainoastaan lihoja joiden alkuperä Suomi / Alankomaat.