Viikon lounas

Viikko 19

Maanantai 10.5.
Lihapullakeittoa (M)
Silakkapihvit ja kermaviilikast. (L)
Riistakäristystä (M,G)
Päivän jälkiruoka

Tiistai 11.5.
Pinaattikeittoa (L,G)
Broilerinkoipia (M,G)
Kebabbia (L,G)
Päivän jälkiruoka

Keskiviikko 12.5.
Siskonmakkarakeittoa (M,G)
Porsaan paistikkeita(L,G)
Makkarapata (L,G)
Päivän jälkiruoka

Torstai 13.5.
Hernekeittoa (M,G)
Juustokalaa (L,G)
Jauhelihapihvejä (L)
Pannaria ja hilloa

Perjantai 14.5.
Suurustettua kanakeittoa (L,G)
Porsaanleikkeitä juustokastikkeella
Pyttipannua (M,G)
Päivän jälkiruoka

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa Hekarin henkilökunnalta (EU-asetus 1169/2011). Käytämme ainoastaan lihoja joiden alkuperä Suomi / Alankomaat.